1 | 2 | 3

Δίκτυο Διανομής

Η Coffeedeal έχει δημιουργήσει ένα ευέλικτο και καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής των προϊόντων μας στους επαγγελματίες. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στη Λάρισα και με υποκαταστήματα στα Τρίκαλα και στην Κατερίνη, πετυχαίνουμε τον βέλτιστο συντονισμό στη διανομή μας.

Σας απελευθερώνουμε από περιττές διαδικασίες και σας εξυπηρετούμε άμεσα με ιδιόκτητα οχήματα διανομής.

Εκπαίδευση

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης με έμπειρους barista και μοναδικές συνταγές που συνεχώς εξελίσσονται και βελτιώνονται ώστε ο espresso και τα άλλα προϊόντα διεθνούς αναγνώρισης να φτάνουν στον καταναλωτή απλά τέλεια.

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας με το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό είτε στο χώρο σας είτε στο δικό μας ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για όσες ημέρες και ώρες κριθεί αναγκαίο.

Τεχνική Υποστήριξη

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό σας προσφέρει πλήρη καθοδήγηση και ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μέσα από συνεχές follow up με εσάς και τους συνεργάτες σας.

Οι υπεύθυνοι πωλήσεων ελέγχουν τον μηχανολογικό σας εξοπλισμό και είναι σε θέση να λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει καθώς και να αξιολογούν το παρασκευαστικό του συνόλου των ροφημάτων που προσφέρετε στους πελάτες σας.

24 ώρες το 24ωρο
365 ημέρες το χρόνο